Notícies

24.05.2017

La XIV Trobada de Penyes Barcelonistes d'Osona i el Ripollès comença a prendre forma


45 anys enrere la Penya Barcelonista de Manlleu es va constituir de forma oficial i, al llarg d'aquests anys, ha pogut organitzar diferents actes dedicats al barcelonista i celebrar una gran quantitat de trofeus. Enguany, coincidint amb aquest aniversari, els culés manlleuencs han decidit organitzar la XIV Trobada de Penyes Barcelonistes d'Osona i el Ripollès.

Els actes dedicats a la parròquia blaugrana se celebraran els dies 16, 17 i 18 de juny i el calendari per aquest cap de setmana comença a prendre forma. El divendres al vespre s'inaugurarà la jornada amb una xerrada futbolística al local de la penya. L'endemà començarà amb força amb tota una tarda dedicada als més petits amb inflables i jocs als jardins de Can Puget, amb una posterior botifarrada. Aquest segon dia acabarà, després del sopar, amb diferents concerts. Per últim, el diumenge serà el dia més institucional. Després de la desfilada amb estandards i posterior recepció a l'Ajuntament, es posarà punt i final a la trobada amb un dinar de germanor.

Al llarg del proper mes i fins que s'acosti el tercer cap de setmana de juny, es donaran a conèixer més detalls de la trobada i es presentarà de forma oficial el calendari complet. 

Read More

Penya Barcelonista Manlleu
Carrer Sant Jaume, 19
08560 Manlleu


T. 640577233
info@pbmanlleu.com