Notícies

06.06.2017

El programa d'actes per la XIV Trobada de Penyes ja està tancat


La XIV Trobada de Penyes Barcelonistes d'Osona i el Ripollès és cada cop més a prop. En motiu del 45è aniversari de la Penya Barcelonista de Manlleu, aquesta acullirà tots els actes els dies 16, 17 i 18 de juny.

El divendres dia 16 es donarà el tret de sortida amb una tertúlia futbolística al local de la penya (20h) amb la presència dels periodistes Ramon Besa, David Bernabéu i, el també ex futbolista manlleuenc, Gerard Autet.

L'endemà dissabte serà un dia per passar en família als jardins de Can Puget. A les 6 de la tarda començaran els jocs pels més menuts amb inflables i tallers lúdics. Ja a partir de les vuit del vespre es prepararà la botifarrada i els concerts amb Folkytowers i Paracaigudistes acústics.

Per últim, el diumenge s'organitzaran els actes institucionals. A les 11 del matí s'iniciarà la rua amb estandards pels carrers de Manlleu que acabarà a les 12 amb rebuda a l'Ajuntament. Per últim, abans del dinar de germanor a Can Puget, es farà una última visita al local de la penya.

Read More

Penya Barcelonista Manlleu
Carrer Sant Jaume, 19
08560 Manlleu


T. 640577233
info@pbmanlleu.com