Notícies

06.06.2016

BON AMBIENT A LA PENYA!!!


El passat diumenge 5 de juny de 2016 es va celebrar al local de la Penya Barcelonista Manlleu el tradicional aplec i dinar d’aniversari de la Penya. Enguany l’entitat va celebrar el 44è aniversari. L’acte, on assistiren una setantena de persones, va comptar amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el regidor d’Esports, Enric Vilaregut, i el representant de l’àrea social del FC Barcelona, Cerni Areny. 

Cal destacar el bon ambient en què transcorregué l’acte. Després del dinar es va fer el tradicional sorteig de regals per tots els assistents. En els parlaments el president de la Penya, Guillem Riera, va voler destacar l’ambient aconseguit en el local els últims anys i va destacar el fet que en els tres anys de vida de l’espai els culés manlleuencs ja han celebrat tots els títols possibles que l’equip de futbol pot aconseguir “un signe de la bona salut esportiva del club” va afirmar.

Cal destacar que a tots els assistents a l’acte se’ls va obsequiar amb una magnífica bufanda de la Penya Barcelonista de Manlleu. Un regal que va fer les delícies de tota la gent de l’acte i que en breu l’entitat posarà a la venda per tothom que ho desitgi.

En resum una jornada de cloenda de la temporada amb un molt bon ambient al local social i amb ganes de tornar a iniciar una nova temporada que l’entitat ja està començant a planificar. L’objectiu augmentar la massa social. Actualment l’entitat compta amb gairebé 500 socis, la majoria de Manlleu però també de ciutats veïnes i de fora de Catalunya i de l’Estat.

Read More

Penya Barcelonista Manlleu
Carrer Sant Jaume, 19
08560 Manlleu


T. 640577233
info@pbmanlleu.com